Trailer k velkoprdelnímu pavoukovi

Filmová studia se předhánějí v tom, kdo práskne na DVD větší hovadinu a tak vznikají , nebo . Do pytle extra ptákovin můžeme zařadit i pár pavoučích hororů a zcela jistě sem bude patřit i novinka s názvem Big Ass spider!, tedy něco jako „Pavouk s velkým zadkem“ nebo „Velkoprdelní pavouk“ (ostatně bude zajímavé sledovat jak si s názvem poradí český distributor). Dílko režiséra, který u nás není nijak zvlášť známý, a který se neřadí ani mezi extra sračkové tvůrce, ale ani mezi nikterak obdivované. Mike Mendez zkoušel v našich končinách prorazit pouze s díly Convent a Gravedancers a všeobecně se tato nevyhledávaná DVD řadí mezi průměr.

Může to změnit obří pavouk, který podle traileru nemusí být zas takovým propadákem, který skončí na úplném dně. Přestože film evidentně nebude mít nejkvalitnější digitální triky, nevypadá to zas tak zle jako třeba pavouci od Asylumu. Dalším bodem, který jistě ocení kdejaký fanda hororu je účinkování nejúchylnějšího režiséra všech dob Lloyda Kaufmana a významné celebrity béčkových filmů Raye Wise. A jo a bude to taky komedie tak doufejme, že to nedopadne jako hodně slabý Pavoučí teror.

Na film si ještě asi budeme muset chvíli počkat, mezeru jistě vyplní spousta podobně „kvalitních snímků“ se žraloky. A trailer. V pořadí již druhý, tak se kochejte!

 

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  • Ohákněte se na nejbližší brutální koncert. Letos letí trička Metallica a tričko Kiss, kromě toho také Iron Maiden, nebo Depeche Mode.