C.H.U.D. (1984) what causes traveler’s diarrhea

chudKdyž se u nás otevíraly první videopůjčovny tak jeden z nejžádanějších artiklů byla kazeta s hororovou hovadinou C.H.U.D (to je zkratka pro Cannibal Human Underground Dwellers, neboli něco jako kanibalističtí humanoidi z podzemí). A je to sice ptákovina, ale ve své době tyhle příšerky na nás působily jako triky ve Star Wars. No zkrátka zmutovaní homelesáci z kanálů se dostali snad do každýho přehrávačev zemi. A bylo celkem fuk jaký děj neděj čeká uvnitř, protože tenkrát prodávaly obaly kazet – pamatujete?

holistic kenko

what causes traveler’s diarrhea

 

Takže co se tu tedy stalo? Americká vláda se rozhodla uskladnit radioaktivní odpad v podzemních chodbách, jenže tu žije spousta bezdomovců. Je jasný, že bezdomovci zmutují a začnou vyrážet z kanálů, aby se najedli. C.H.U.D. Se dočkal i jednoho o hodně slabšího pokračování. Zajímavostí je, že hlavní role byla původně nabídnuta Robertu Englundovi, ovšem ten odmítl kvůli natáčení Noční Můry z Elm Street. A dobře udělal jak ukázal čas.

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  • Ohákněte se na nejbližší brutální koncert. Letos letí trička Metallica a tričko Kiss, kromě toho také Iron Maiden, nebo Depeche Mode.