Chucky (1988)

Vraždících je ve hodně, ale jen jedna si získala status kultu. Zrzavý Chucky je hračka, do které se převexloval masovývrah Charles Lee Ray. Pomocí zaklínadla se těsně před svou smrtí převtělil do prvního předmětu, který měl po ruce. Tím předmětem je, řekněme si to na rovinu, hnusná panenka, kterou byste si nekoupili ani ve výprodeji, a ani pokud byste neviděli předtím tento vynikající horor. Takže Charlie následně, už jako panenka, se snaží dostat nějaké tělo, do kterého by se vrátil. Což je samozřejmě ten kdo si panenku koupil, našel a podobně.

Chucky se objevil už v pěti a několikrát byl totálně zlikvidován, aby se v dalším díle opět reinkarnoval, nebo ho někdo opravil. Hlas Chuckyho patří Bradu Dourifovi, který si zahrál i Charlese v prvním díle (logicky) a ať už o něm kritiky říkají cokoliv svou roli bral skutečně vážně. Všechny jeho texty namlouval ještě před natáčením scén, aby se poté dala animovat Chuckyho pusa podle slov. AleDourif bral svou roli tak vážně, že údajně třeba běhal po studiu, aby se vyhecoval k vzteklejšímu výkonu. Výsledek je Brade výborný!

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  • Ohákněte se na nejbližší brutální koncert. Letos letí trička Metallica a tričko Kiss, kromě toho také Iron Maiden, nebo Depeche Mode.