Horory (jako) od Kinga


Jsem trochu konzervativní a ráda si čtu, žánr obvykle moc neřeším, kniha mě musí zaujmout. Tak se stane, žeobčas přečtu i nějaký ten horor. Bát se je příjemné, takové to mravenčení v břiše, když člověk očekává, co se v příštích vteřinách stane. V knize je to jednoduché, člověk se bojí jen do té míry, do jaké si vše dokáže představit. Já si i krvavé scény nepředstavuji příliš do detailů, takže mi v knize nevadí na rozdíl od filmu, kde mi je režisér naservíruje podle sebe a to se mi často dělá i špatně. Oproti svým vrstevníkům jsem však v tomto velmi konzervativní, všichni se bez hnutí brvy dívají na nejrůznější a ještě si je užívají.

Horory jsou vlastně takové pohádky pro dospělé, kteří se chtějí bát, užít si moment překvapenía nenadálé zvraty v ději filmu. Proto navštěvují pravidelně internetový obchod FilmnaDVD.cz, který jim poskytuje velký výběr hororů na DVD. Pokud se i vy rádi bojíte, najdete zde spoustu hororových filmů, které vás zaujmou. Vyzkoušejte třeba , který vznikl na motivy díla Stephena Kinga. Pojednává o dívce jménem Carrie. Říká se, že tichá voda břehy mele, to přesně sedí na nesmělou Carrie, která je neustále terorizována a urážena svými spolužáky i vlastní matkou. Na maturitním večírku se však z tiché vody stane dravá řeka, která se svým ponižovatelům začne krutě mstít.

Máte rádi upíry a upíří příběhy? Potom vás jistě zaujme , jejíž hlavní postavou je denní chodec Blade, kříženec člověka a upíra, kterému denní světlo neublíží. Blade se snaží sprovodit ze světa všechny upíry. Naneštěstí jeho boj se vždy zkomplikuje. Každý ze tří filmů nabízí spoustu napětí, děsivé momenty, úžasné efekty a herecké výkony. Mezi nejznámější jistě patří sága Noční můra v Elm street, kterou rovněž naleznete v sortimentu FilmnaDVD.cz. Neváhejte a pořiďte si do vaší soukromé filmotéky horory na DVD podle vašeho vkusu.

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  • Ohákněte se na nejbližší brutální koncert. Letos letí trička Metallica a tričko Kiss, kromě toho také Iron Maiden, nebo Depeche Mode.