Jeepers Creepers (2001)

Toto je jedna z těch bytostí typu „kde se vzala tu se vzala“, každé 23. jaro vylézá z podzemí a obstarává si 23 lidských obětí jako potravu, aby dalších 23 let vydržela nežrat. Navíc Jeepers Creepers je vlezlý song, který je v průběhu filmu několikrát slyšet a  v překladu znamená něco jako „ježkovy voči!“ To je pro filmové monstrum věru zvláštní jméno.

Takže Jeepers „ježkovy voči“ Creepers je vyjídáním lidských těl schopen regenerovat i vlastní poškozené tělesné části a, když nepotřebuje žádný orgán skladuje prostě těla na „horší časy“. Oběti nevybírá náhodně. Žere určité části z určitých lidí. Záleží na tom, co která konkrétní osoba má co se mu líbí. Cokoliv sní – stane se jeho součástí, jak řekla bláznivá vědma v prvním díle. Potvůrka je to povedená a svého času si držela celkem slušné umístění na hororových žebříčkách.

Prozatím existují dva díly, které režíroval Viktor Salva, člověk, který například natočil Clownhouse. Takže talent na horory rozhodně má a ostatně v plánu má i Jeepers Creepers 3. Těšte se.

Jeepers Creepers (2001)

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  • Ohákněte se na nejbližší brutální koncert. Letos letí trička Metallica a tričko Kiss, kromě toho také Iron Maiden, nebo Depeche Mode.