Larva (2005)

Jak řekl jeden z aktérů ve : Tento parazit roste, mutuje, vyvíjí se. To vše v těle hostitele a pak tradá ven. Vypadá to jako zmuchlanej papír a žere to lidi. No snad kdyby to nemělo ten digitální nádech, ještě by to bylo koukatelné, ale takhle doporučuji přetáčet všechno, kde se nepohybují oživlé hadry. Těch pár akčních scén to sice nezachrání, ale nakonec kvůli tomu se na ten díváme, tak ať z toho aspoň něco máme.

Šílenost, která kráčí ruku v ruce s celou řadou dalších pitomých béček by neměla ujít pozornosti fandy žánru. Je to hloupost, má to hloupé triky, ale má to ten správný punc absolutního a nekompromisního béčka. Ostatně dílo pochází ze stejné režisérské sesle jako třeba , o kterém jsme tu už psali. Ovšem Tim Cox natočil i jiné . Stejně blbé.

Ovšem ještě jednu zajímavou spojku tady najdeme. Jednu z rolí hraje William Forsythe. Někdejší matador (nejen těch béčkových) si podobné role oblíbil a k vidění je mimo jiné také v podobné debilitě Žraločí muž. O tom ale až někdy příště

Larva (2005)

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  • Ohákněte se na nejbližší brutální koncert. Letos letí trička Metallica a tričko Kiss, kromě toho také Iron Maiden, nebo Depeche Mode.