Maniac Cop (1988)

Tak tohle je opravdu fešák. Policajt Matt Cordell šlápl kolegům na kuří oko a ocitl se ve vězení. Tady je zohaven a zabit, ale žádnej strach, brzy se vrací ze záhrobí, aby se pomstil. Masakr ve městě začíná. Oblíbené techniky jako likvidace v čerstvém betonu, nebo věšení na mříže jsou pro Cordella jistou satisfakcí, ovšem proč a jak a kde a s kym, to se budete muset podívat sami. Podle některých zdrojů má Cordell v prvním díle na svědomí 19 obětí. Tak to zkuste spočítat.

Režisér Lustig, který má na svědomí mimo série Maniac Cop také kontroverzní horor Maniak, si vybral do role nemrtvého policajta postavičku vskutku maniakálního vzezření. Robert Z’Dar už hrál například v takových kouscích jako  Žabí město 2 (i o něm se brzy dočtete na hororblogu), nebo Tangoa Cash, kde jej Stallone a Russell oslovovali Conane.

Svého času velmi slavný horor se dočkal dvou pokračování a ikdyž se na třetí díl (Odznak mlčení) hodně plive, myslím, že i ten si zaslouží pozornost fanoušků žánru.

Maniac Cop (1988)

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  • Ohákněte se na nejbližší brutální koncert. Letos letí trička Metallica a tričko Kiss, kromě toho také Iron Maiden, nebo Depeche Mode.