Mansquito (2005) same day delivery flowers oshawa

Zhovadilost nejhrubšího zrna prskla na plátno muže zmutovaného v komára. Je to výsledek jakéhosi výzkumunějakého séra, ale to vůbec není důležité. Tenhle hybrid teď hledá samičku. Pan Takács, který patří právem do síně slávy zetkových režisérů (ovšem začal slibně s GATE), se rozhodl vrhnout na obrazovky něco extrémního. Ono když už tu bylo skoro všechno dojde i na zmutovaná jakákoliv zvířata a záleží jen na zpracování. I z absolutních pitomostí lze udělat zábavu. O Mosquito Manovi to rozhodně neplatí.

Ve světle toho jaký je ptákovina, je vlastně fuk, že komáří samci (tedy i tento zmutovaný komár), na lidi neútočí, ale živí se šťávou z kytek, nebo tak něco. Podle jednoho nejmenovaného zdroje by tak takto přerostlý komár musel vysávat okolní stromy, nikoliv lidi.

A ještě jedna hloupost. Křídla tohoto monstra jsou až příliš malá na to, aby se mohl vůbec odlepit od země, notabene se prolétávat vysoko nad městem. Tak jsou to takové hlouposti a vlastně je to i jedno. Protože pokud budete mít štěstí nebude u vás nikdy tak nouzový večer, že byste si museli megakomára pouštět.

Mansquito (2005)

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  • Ohákněte se na nejbližší brutální koncert. Letos letí trička Metallica a tričko Kiss, kromě toho také Iron Maiden, nebo Depeche Mode.