Mind Killer (1987)

Hororů s přerostlými mozky je spousta. Tenhle je ale trochu jiný, poněvadž tady mozek neopustí hostitelovu lebku, nýbrž z něj udělá rozšlapanou cuketu. Možná jste tenhle horor viděli kdysi na televizní stanici OK3, kde se často dávaly i filmy v původním znění bez jakékoliv české podpory, nebo jednohlasně dabované kousky se simultánním překladem.

Pokud se vám ale tento kousek povede sehnat nyní, nenechte si jej ujít. Je to béčko jako poleno, ale už pro tu atmosféru osmdesátek by se to mělo vidět. A o co že tu jde? Osamělý knihovník najde rukopis s receptem, díky kterému se může stát přitažlivým pro ženy. To má samozřejmě za následek celou řadu erotických scén, zcela samoůčelově zasazených do kontextu. Nevadí, o to tu přece nejde. Když zjistí, že návod funguje, prohlubuje své telepatické schopnosti. Ovšem ty se brzy začnou vymykat jeho kontrole. To poznají na vlastní kůži nejen ženy, které byly původně oslněny jeho šarmem, ale také ostatní, kteří se dostanou knihomolovi do cesty.

Parádní kousek s parádním polosilikonovým monstrem, ale nenechte se zmást přebalem DVD. Ve skutečnosti je tento tvor daleko zajímavější.

PS: A super, povedlo se mi film najít na Youtube, takže v devíti kapitolách si ho můžete shlédnout také. Enjoy!

 

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  • Ohákněte se na nejbližší brutální koncert. Letos letí trička Metallica a tričko Kiss, kromě toho také Iron Maiden, nebo Depeche Mode.