První poster k Hitchcockovi

Vskutku parádní poster se dnes objevil na internetu a zve na Hitchcock. Zřejmě není třeba osvětlovat o čem snímek bude. Plakát se nese v retrostylu a je jasné, že nás čeká před premiérou slušná marketingová masáž.

Kdo neměl dosud informace vězte. Hlavní role byla svěřena Anthony Hopkinsovi. Soudím, že volba je to dobrá ikdyž mistrovi chybí pár kilo. Totiž, aby byl herec věrnější předloze, musel by se jí zhostit snad jen John Goodman. A i ten by potřeboval ještě trochu přibrat. Alfréd byl prostě veliký po všech stránkách.

je natočen podle knihy Alfred Hitchcock and the Making of Psycho Stephena Rebello. A teď pozor: Mělo by se jednat o love story, která se odehrává v průběhu natáčení Psycho. Hopkinsovi bude tedy vydatně ve snímku sekundovat Helen Mirren. Dále se ve v různých rolích objeví Scarlett Johansson, Danny Huston, Toni Collette, Jessica Biel, Michael Stuhlbarg, James D’Arcy a další.

Režie se ujme Sacha Gervasi, který má prozatím na svědomí pouze dokument o metalové kapele Anvil, ovšem scénář sesmolil John McLaughlin, autor Černé labutě.

Zdroj:

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

  • Ohákněte se na nejbližší brutální koncert. Letos letí trička Metallica a tričko Kiss, kromě toho také Iron Maiden, nebo Depeche Mode.